Το πρόγραμμα εκδηλώσεων των Αδελφών Καραβιώτη για τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο

Αγαπητοί μας φίλοι,

 Επιθυμώντας να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της ελληνικής μουσικής που υπηρετούμε, αποφασίσαμε φέτος να αναβαθμίσουμε τις εκδηλώσεις μας τόσο από απόψεως θεματολογίας, συνεργασιών, μουσικού περιεχομένου και συναυλιακών χώρων, όσο και από απόψεως καλύτερης εξυπηρέτησης για την έγκαιρη προμήθεια των εισιτηρίων σας.

Για τους λόγους αυτούς φροντίσαμε για την έγκαιρη ενημέρωσή σας, ώστε να συμβάλλουμε θετικά στον σωστό προγραμματισμό σας. Ειδικότερα, σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεών μας που αφορά το τρίμηνο: Οκτώβριος – Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2014.

Θα αποτελέσει μεγάλη χαρά για μας η άποψή σας για το πρόγραμμα που σας αποστέλλουμε. Θα δεχτούμε κάθε καλόπιστη κριτική που θα βελτιώσει το καλλιτεχνικό μας έργο!

Επίσης, αν πιστεύετε ότι αυτό το μήνυμα μπορείτε να το προωθήσετε και σε άλλους φίλους-λάτρεις του καλού ελληνικού τραγουδιού, σας παρακαλούμε να το πράξετε, ώστε η μουσική μας οικογένεια να αποκτήσει ακόμη περισσότερους φίλους.

Σας ευχαριστούμε θερμά και πιστεύουμε ότι θα σας συναντήσουμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας!

Με εκτίμηση,

Γεράσιμος & Σπύρος

Καραβιώτης

Πρόγραμμα Αδελφών Καραβιώτη
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις