Συλλαλητήριο έγινε χθες από το ΠΑΜΕ με την συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου

Συλλαλητήριο πραγματοποίησε χθες το βράδυ το ΠΑΜΕ με την συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με μισθούς και συντάξεις αλλά και στο θέμα της υγείας.

Με ένα τεράστιο πανώ που έγραφε “Άσε τη ζωή που κάνεις, πάλεψε για τη ζωή που χάνεις” τα μέλη του ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιά διαδήλωσαν στους δρόμους της πόλης του Αργοστολίου για να δείξουν την αντίθεσή του με τα νέα χαράτσια που επιβάλει η κυβέρνηση που οδηγούν ακόμα περισσότερο σε εξαθλίωση την εργατική τάξη.

Σε ανακοίνωση που είχε βγάλει το ΠΑΜΕ Υγείας και Πρόνοιας αναφέρει μεταξύ άλλων: “Μην τους κάνετε τη χάρη!! Γυρίστε τη πλάτη σας σ’ αυτές τις δυνάμεις και όχι στην οργανωμένη δράση μέσα από τα σωματεία, στο συλλογικό αγώνα!! Να γίνουν παντού γενικές συνελεύσεις είτε το θέλουν είτε όχι   για να παρθούν αποφάσεις οργάνωσης της απεργίας με τους παραπάνω στόχους. Να συγκροτηθούν απεργιακές επιτροπές, να απορριφθεί το πλαίσιο της ΠΟΕΔΗΝ-ΟΕΝΓΕ.Να αποφασίσουν συμμετοχή στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο που οργανώνουν εκατοντάδες συνδικάτα  1η Νοέμβρη.

Μη κάνετε το χατίρι στους καλοθελητές της διάσπασης που στρέφουν τους νοσηλευτές ΔΕ, ενάντια στους νοσηλευτές ΤΕ.΄Η αντιλαϊκή επίθεση δεν εξαιρεί κανένα! Ο αγώνας μας θέλει όλους μαζί!

Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας! Σπάμε την αναμονή και τις αυταπάτες ότι δήθεν θα έρθει η νέα κυβέρνηση που θα μας σώσει. Καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που έλεγαν πως θα ταρακουνήσουν την Ευρώπη και δεν δεσμεύτηκαν ούτε ότι το επίδομα ανεργίας θα το παίρνουν όλοι οι άνεργοι για όσο είναι στην ανεργία!

Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου, Ε.Ε. μπορούμε να απαντήσουμε με ενιαία λαϊκή αντεπίθεση. Ενιαία πάλη – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ υγειονομικοί, εργάτες, υπάλληλοι, αυταπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, γυναίκες, νέοι για να καταργηθεί η επιχειρηματική δράση σε υγεία & πρόνοια, για ενιαίο  αποκλειστικά δημόσιο και δωρεά σύστημα υγείας-πρόνοιας. Για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες, απαλλαγμένο από τα δεσμά των μονοπωλίων και της Ε.Ε. με το λαό αφέντη στον πλούτο που παράγει.

Δεν πάμε για να ανακόψουμε μόνο την επίθεση! Πάμε και για να αποσπάσουμε κατακτήσεις, για να κερδίσουμε. Από εμάς εξαρτάται!”.

1-DSC04781 1-DSC04780 1-DSC04779 1-DSC04778 1-DSC04777 1-DSC04776 1-DSC04775 1-DSC04774
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις