Νέος ιστοχώρος για την Περιφερειακή Οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ιονίων Νήσων

Νέος ιστοχώρος για την Περιφερειακή Οργάνωση της Χρυσής Αυγής Ιονίων Νήσων

Σε πείσμα όλων εκείνων που διαδίδουν ανοησίες, παρά τα ψέματα των παπαγάλων ότι η Χρυσή Αυγή «τελείωσε»,  το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα συνεχίζει να οργανώνεται, να ανοίγει νέα γραφεία, να υπερασπίζεται το συμφέρον της Πατρίδας,  του Έλληνα και της Ελληνίδας, και προετοιμάζεται για μια ακόμη, νικηφόρα εκλογική αναμέτρηση και αναβαθμίζει πλήρως τους τρόπους και τις μεθόδους επικοινωνίας των Ελλήνων Εθνικιστών με τον λαό.

Στο πλαίσιο αυτής της αναβάθμισης είμαστε υπερήφανοι που σας παρουσιάζουμε τον νέο ιστοχώρο  της Περιφερειακής Οργάνωσης Ιονίων Νήσων της Χρυσής Αυγής με την ονομασία http://xaioniou.blogspot.gr

Ο νέος ιστοχώρος, αντικαθιστά όλους τους μέχρι σήμερα ιστότοπους ενημέρωσης που υπήρχαν, έως τώρα, στις περιοχές δράσεων των Τοπικών μας οργανώσεων, αφού θα παρουσιάζει συγκεντρωτικά πλέον, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής σε όλα τα νησιά του Ιονίου, καθώς και  τις παρεμβάσεις της Ελληνικής Αυγής – που είναι η αυτοδιοικητική έκφραση του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών – στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Επικοινωνείστε μαζί μας για τις ερωτήσεις ή για τις καταγγελίες σας και ότι άλλο αφορά νόμιμη πολιτική δράση  μας στο

Στον πόλεμο που ασκεί εναντίον μας  το κράτος και το παρακράτος, εμείς συνεχίζουμε τον νόμιμο και έντιμο πολιτικό μας αγώνα μέχρι την Νίκη.

Αντέξαμε! Και τώρα θα νικήσουμε!

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις