Του έφυγε και ο Φιοραβάντες του Μιχαλάτου

Με μία αναλυτική ανακοίνωση του το “πρωτοπαλίκαρο” του Θεόφιλου Μιχαλάτου, Δημήτρης Φιοραβάντες, ξεκαθαρίζει ότι πλέον δεν συμμετέχει και δεν ανήκει στην παράταξη Μιχαλάτου.

Το κρίσιμο σημείο στην ανακοίνωση Φιοραβάντε  είναι το εξής:

«Πλέον και μετά το αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών, δεν ανήκω στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κεφαλλονιάς. Ούτε σκέφτομαι, προς το παρόν, να ασχοληθώ με την πολιτική. Παρ΄ όλα αυτά, θα ήθελα στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον Θεόφιλο τον Μιχαλάτο για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό του στις δημοτικές εκλογές και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του. Από δω και στο εξής, θα είμαι ένας απλός πολίτης της Κεφαλονιάς, που όμως θα βοηθά όπου και όπως μπορεί τους συμπολίτες του. Πάντα υπέρμαχος του απλού Κεφαλλονίτη, θα παραμείνω έξω από παρατάξεις και μικροπολιτικές και θα προσπαθήσω να στηρίξω την Κεφαλονιά μας».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις