Τη “χαριστική βολή” στην Κατσαϊτη έδωσε ο Γιώργος Τζωρτζάτος

Ήταν που ήταν στα πολιτικά “αζήτητα” η πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ελπίδα Κατσαϊτη ήρθε και ο νέος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος και την “αποτέλειωσε” με την δημόσια δήλωσή του ότι: “Παρέλαβε ένα Λιμενικό Ταμείο απαξιωμένο”.

Είναι αλήθεια ότι ο Τζωρτζάτος γενικά δεν παίζει και ότι λέει τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς να υπολογίσει κόστος και δυσαρέσκεια, οπότε μάλλον σε αυτή την περίπτωση αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με το “καλημέρα” δίνοντας στην όποια πολιτική διαδρομή της Ελπίδας Κατσαϊτη τη “χαριστική βολή”.

Γενικά πάντως η Κατσαϊτη ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δεν έδωσε την εντύπωση ότι μπορούσε να συνεργαστεί με τους υπόλοιπους θεσμούς της Κεφαλονιάς (είναι γνωστή η σύγκρουσή με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, Λούκα Νιφοράτο, όπως ότι έφτασε μέχρι το σημείο …να καταγγείλει στον Εισαγγελέα τον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση).

Οπότε η αποβολή της από την δημόσια ζωή και η πολιτική της απομόνωση δεν ξένισε πολλούς.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις