Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Βρετανό Πρόξεονο

Με τον Βρετανό πρόξενο κ. Gary Nichols και την αναπληρώτρια υποπρόξενο της Κέρκυρας Charlie Picoula συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος.
Ο κ. Nichols χαρακτήρισε τα Ιόνια Νησιά ως τον αγαπημένο τουριστικό προορισμό των Βρετανών και ζήτησε την συνεργασία της περιφέρειας για τη δημιουργία των καλύτερων συνθηκών διαμονής των τουριστών αλλά και όσων επιλέγουν τα Ιόνια για μόνιμη κατοικία.
Ο περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους στενούς δεσμούς των λαών των δυό χωρών και στην ανάγκη διατήρησης των καλών σχέσεων μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις που θα προκύψουν από την καλή συνεργασία των δυό πλευρών.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις