Πανηγυρική αθώωση του Σολωμού, στο κενό έπεσαν οι καταγγελίες του Καμπίτση

Με σημερινή του απόφαση το Μονομελές Πλημμελειοδικείο αθώωσε χωρίς καμία αμφιβολία τον πρώην αντιδήμαρχο Ελειού-Πρόννων και νυν Αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς Σπυρονικόλα Σολωμό, από όλες τις κατηγορίες που του είχε επισυνάψει ο πρώην συνοδοιπόρος παραταξιακά και υποψήφιος του Αλέκου Καλαφάτη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, Βασίλης Καμπίτσης.

 Ο κ. Καμπίτσης ήταν λάβρος κατά την κατάθεσή του αλλά το δικαστήριο δεν πείσθηκε και δικαίωσε πανηγυρικά τον Σπυρονικόλα Σολωμό. Σημειωτέον ότι στη διένεξη του Σολωμού Καμπίτση ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης είχε υποστηρίξει ανοιχτά τον Σπυρονικόλα Σολωμό για αυτό ακριβώς το λόγο ο κ. Καμπίτση είχε αποχωρήσει από την παράταξή του.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις