Ξανά απών ο Θεόφιλος από τη Δραπανιώτισα

Τελικά έχουν δίκιο όσοι ισχυρίζονται ότι ο Θεόφιλος δεν έχει και την καλύτερη σχέση με το Αργοστόλι , τους κατοίκους του, τις γιορτές του και τα έθιμά του. Για άλλη μία φορά λοιπόν ο Θεόφιλος απουσίαζε από την Δραπανιώτισα και ειδικότερα από την λιτανεία επιστροφής της θαυματουργής εικόνας στη βάση της. Τώρα για ποιο λόγο ο Θεόφιλος αγνοεί προκλητικά την μεγαλύτερη γιορτή της πρωτεύουσας του Δήμου είναι κάτι που κανείς δεν ξέρει.
Άλλος λέει ότι απλώς δεν γνωρίζει τη σημασία που έχει η Δραπανιώτισα για τους Αργοστολιώτες ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι με αυτόν τον τρόπο βγάζει την πικρία του για τις είκοσι μονάδες διαφορά από τον Παρίση στην πρωτεύουσα του Δήμου, στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις