ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ Η ΕΥΔΑΠ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Κεφαλλονιάς μετά τις μεγάλες βροχοπτώσεις που προκάλεσαν πολλά προβλήματα με πλημμύρες σε Αργοστόλι και Ληξούρι.
Αμέσως έγινε παρέμβαση στον Υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοίδη ώστε να αναλάβει να συνδράμει στο έργο της αποκατάστασης η υπηρεσία της ΕΥΔΑΠ.
Με εντολή Χρυσοχοίδη η ΕΥΔΑΠ κατέφθασε στην Κεφαλονιά με υπερσύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα που διαθέτουν ειδικές κάμερες και ξεκίνησε τον έλεγχο ολόκληρου του δικτύου ομβρίων στο Ληξούρι, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει και στο Αργοστόλι.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι και των δύο πόλεων να αποφεύγουν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους πάνω από τα φρεάτια των κεντρικών δρόμων γύρω από τις πλατείες αλλά και των παραλιακών οδών, προκειμένου να διευκολύνουν τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ στο έργο τους.

eydap12 eydap222 eydap344 eydap555 eydap1333
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις