Σε αναμμένα κάρβουνα για το ρωσικό καταδρομικό ο Βασίλης Ρουχωτάς

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο λόγω της παρουσίας του στρατιωτικού αγήματος και του πολεμικού πλοίου των Ρώσων στο νησί μας ο Βασίλης Ρουχωτάς.

Ποιος δεν θυμάται δηλαδή τις περσινές του ενστάσεις και ανησυχίες σε ανάλογη επίσκεψη της Ρώσικης εβδομάδας όταν ο Βασίλης Ρουχωτάς εξέφρασε …”τις εχθρικές του φοβίες και ανησυχίες για την εθνική μας ασφάλεια”!!!, λόγω της παρουσίας των Ρώσων στρατιωτών. Και μάλιστα τότε είχε καταγγείλει στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Βαγγέλη Κεκάτο περίπου ως …”εχθρικό μειοδότη”!!!

Φέτος όμως τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα καθώς οι Ρώσοι στρατιώτες …θα αποβιβαστούν στην Παλική και ήδη ο Βασίλης Ρουχωτάς έχει πάρει την καραμπίνα του για να υπερασπίσει τα “ιερά και τα όσια”, όσο για τον Βαγγέλη Κεκάτο αυτή την φορά τον απειλεί με κρεμάλα ως προδότη του έθνους.
Και είναι ακόμα Σεπτέμβριος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις