Οι ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ πίνακες του ΟΑΕΔ για τον Κοινωνικό Τουρισμό

Οι 150.000 δικαιούχοι του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού, για το έτος 2014 – 2015, ανακοινώθηκαν, πριν λίγη ώρα, από τον Ο.Α.Ε.Δ.

Επιπλέον, αναρτήθηκαν και οι πίνακες με τα ονόματα των δικαιούχων και παρόχων που υπέβαλαν ενστάσεις κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων, οι οποίες και εξετάστηκαν από το Δ.Σ. του Οργανισμού.

Σημειώνεται, ότι οι δικαιούχοι των Μητρώων δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου, που να πιστοποιεί την επιλογή τους για συμμετοχή στο Πρόγραμμα.

Η Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού είναι ένας μόνο αριθμός, κοινός για τον δικαιούχο και τους ωφελουμένους του, ο οποίος και αναγράφεται στο Μητρώο δίπλα στο όνομά του.

Με αυτόν τον αριθμό μόνο, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με το τουριστικό κατάλυμα, που επιθυμούν από το Μητρώο Παρόχων. Με την άφιξή τους στο κατάλυμα πρέπει να έχουν μαζί τους:

– Πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.

– Πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα από τα δικαιολογητικά ταυτοπροσωπίας των ωφελουμένων μελών τους (ταυτότητα ή διαβατήριο ή ατομικό ή οικογενειακό βιβλιάριο).

Οι επιταγές των δικαιούχων των οποίων οι ενστάσεις εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. του Οργανισμού μας, θα χορηγηθούν αυτεπάγγελτα από τις Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του Προγράμματος.

Για τα ονόματα των δικαιούχων στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού πατήστε ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ epoli.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις