Δήμος Κεφαλονιάς: Μία μοναδική Συναυλία στο Σπήλαιο Δρογκαράτης

Την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014, η Κεφαλονιά έζησε μία μοναδικής ομορφιάς Συναυλία Κλασσικής Μουσικής στο Σπήλαιο της Δρογκαράτης.
Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξης του Τουρισμού Κρουαζιέρας και μετά από την συνεργασία του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου με τον Εκπρόσωπο της Εταιρείας Deilmann Cruises κ.Πέτρο Βουλγαρόπουλο στην Seatrade Miami, τον Μάρτιο στις Η.Π.Α., η Συμφωνική Ορχήστρα του Κρουαζιερολποίου Deutschland παρέθεσε μία Συναυλία στο εκπληκτικής ακουστικής Σπήλαιο Δρογκαράτης.
Την Συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Α/Δήμαρχος κ.Νίκος Παπαδάτος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς, κ.Ηλίας Κουρκουμέλης και πλήθος κόσμου.
Στο τέλος, ο κ.Κεκάτος, αφού ευχαρίστησε τους Μουσικούς, την Εταιρεία, τους παρευρισκομένους και το ευγενέστατο και πάντα πρόθυμο προσωπικό του Σπηλαίου, προσέφερε εκ μέρους του Δημάρχου κ.Αλέξανδρου Παρίση, την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου στον Μαέστρο και τον Πλοίαρχο σαν συμβολική ένδειξη σεβασμού και ευχαριστιών για το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός που ελπίζουμε σύντομα να επαναλειφθεί.
Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με Δεξίωση που επιμελήθηκε η Εταιρεία «Μύθος» catering.

drog1alex drog3cgris drog111 drog2222
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις