«Τα ίδια Παναγάκη μου τα ίδια Παναγή μου», η αντιπολίτευση του Δήμου Κεφαλονιάς

Μία από τα ίδια όσο αφορά την αντιπολίτευση του Δήμου Κεφαλονιάς καθώς και πάλι εκτυλίχθηκαν οι γνωστές σκηνές που όλοι ξέρουμε και πάλι δηλαδή οι Γκισκίνης-Κουρούκλης απαιτούσαν να μιλάνε με τις ώρες και πάλι ο Βασίλης Ρουχωτάς προκάλεσε τις γνωστές εντάσεις. Με τον Διονύση Αραβαντινό να παριστάνει …τον ρήτορα Κικέρωνα.
Ένα απλό δημοτικό συμβούλιο για την ανάδειξη των διοικήσεων των νομικών προσώπων του Δήμου κατέληξε να διαρκέσει 5 ολόκληρες ώρες!
Υ.Γ.: Όλως παραδόξως σοβαρή ήταν η στάση που κρατήθηκε από τους εκπροσώπους της Δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίο απέφυγαν αυτή την φορά τις ακρότητες, ενώ και ο Ηλίας Παρίσης του ΦΙ.Κ.Ο. εμφανίσθηκε λογικός σε αυτή τη συνεδρίαση.

1-DSC04353 1-DSC04363 1-DSC04366
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις