Ανουσάκης, Τζωρτζάτος, Γάκης και Κωνσταντάκης στα κρίσιμα πόστα του Δήμου Κεφαλονιάς

Αυτή τη φορά ο Αλέξανδρος Παρίσης αποφάσισε στα νομικά πρόσωπα του Δήμου να προσέξει πολύ τις επιλογές του καθώς υπήρξε η πικρή πείρα της προηγούμενης θητείας του όπου κρίσιμα «εργαλεία» για το έργο της Δημοτικής Αρχής βρέθηκαν εκτός του πολιτικού ελέγχου κάτι που δημιούργησε δυσλειτουργίες και εμπόδια στην αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Αρχής.

Έτσι για την ΔΕΥΑΚ επελέγει ένας από τους στενούς συνεργάτες του, δηλαδή ο Νίκος Ανουσάκης, το Λιμενικό Ταμείο πέρασε στα χέρια του γνωστού στο πανελλήνιο επιχειρηματία Γιώργου Τζωρτζάτου, τον ΟΚΑΠ ανέλαβε ιατρός Μιχάλης Γάκης, ενώ στην ΚΕΔΗΚΕ παρέμεινε ο Άγγελος Κωνσταντάκης που και αυτός θεωρείτε από τους ανθρώπους του σκληρού πυρήνα του δημάρχου Κεφαλονιάς.
Όλοι λοιπόν περιμένουν σε αυτή την θητεία τα νομικά πρόσωπα του Δήμου να αποτελέσουν την «ατμομηχανή» της Δημοτικής Αρχής. Και οι αξιώσεις είναι αυξημένες.

Τα υπόλοιπα μέλη των Οργανισμών του Δήμου Κεφαλονιάς είναι:
ΟΚΑΠ
Πρόεδρος: Μιχάλης Γάκης
Αντιπρόεδρος: Σπυρονικόλας Σολωμός
Μέλη αιρετοί : Αντώνης Γεωργόπουλος, Διονύσης Κοκκόσης
Δημότες: Μέμη Κουμαριώτη-Γεράκη, Αγγελική Λαδά, Αλεξάνδρα Κότση-Μπάλλα, Παγώνα Αντωνάτου, Έφη Καλέντζου, Μαρία Κουρούκλη, Νίκη Κεκάτου, Φώτης Ρηγάτος.
Θα συμμετέχουν από την αντιπολίτευση ο Νίκος Μενάγιας με αναπληρωματικό τον Γιώργο Θωμά και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων.
Λιμενικό Ταμείο
Πρόεδρος: Γιώργος Τζωρτζάτος
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Λευκαδίτης
Μέλη: Ιωάννης Λυκούδης, Γαβρίλης Ρασσιάς
Από την αντιπολίτευση θα συμμετέχει ο Μάκης Δεστούνης
Δημοτικό Γηροκομείο
Πρόεδρος: Μάκης Αποστολάτος
Μέλη : Σοφία Γαρμπή, Ευάγγελος Κεκάτος, Ιωάννης Λυκούδης, Μέμη Κουμαριώτη-Γεράκη, Νίκη Κεκκάτου, Βαγγέλης Κονάδης, Τάσος Ζησιμάτος, Εύα Ταραζή-Βολτέρα.
Από την αντιπολίτευση ο Νίκος Σκλάβος και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων
ΚΕΔΗΚΕ
Πρόεδρος: Άγγελος Κωνσταντάκης
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Κατσιβέλης
Αιρετοί: Ηλίας Κουρκουμέλης
Δημότες : Μαρία Κουνάδη, Σπύρος Αδειλίνης, Θανάσης Μουίκης, Σπύρος Κουστουμπάρδης, Άννα Κεκάτου, Δημήτρης Κατερέλος, Άκης Κατσαμπίρης .
Από την αντιπολίτευση ο Γιώργος Θωμάς με αναπληρωτή τον Νίκο Σκλάβο.
ΔΕΥΑΚ
Πρόεδρος : Ανουσάκης Νικόλας
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Λυκούδης
Αιρετοί: Γαρμπή Σοφία, Άγγελος Κωνσταντάκης, Νίκος Παπαδάτος, Άγγελος Αγγούριας
Δημότες: Γιώργος Κατσιβέλης, Βασίλης Μωραίτης, Σταύρος Σπαθής
Από την αντιπολίτευση ο Μάκης Δεστούνης.
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
Μετά από ψηφοφορία το διοικητικό συμβούλιο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας θα αποτελείται από τους εξής:
Πρόεδρος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας η Νίκη Κατσούνη
Μέλη: Γεράσιμος Αποστολάτος, Άκης Κατσαμπίρης, Διονύσης και ένας εκπρόσωπος της Εταιρείας Προστασίας της Φύσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

1-DSC04382

1-DSC04384 1-DSC04363 1-DSC04356
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις