Αλέξης Μοσχονάς: Το «δυνατό όπλο» του Παρίση στην Παλική

Μπορεί κάποιοι να μην το περίμεναν αλλά ο Αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Παλικής αποδείχθηκε σε ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Αλέξανδρου Παρίση στην περιοχή της Παλικής.

Αφού κατά το διάστημα που ανέλαβε αντιδήμαρχος επέδειξε δυναμισμό πρωτοβουλίες και αποτελεσματικότητα. Κάτι που το εκτίμησαν οι δημότες εξ ου το «σάρωμά του» στις εκλογές.
Μην ξεχνάμε ότι όλα τα παλιά στελέχη στην Παλική «άδειασαν» τον Παρίση (Ρουχωτάς, Θεοφιλάτος, Κατσαϊτη κ.ά.) κι όμως ο Αλέξης Μοσχονάς κατόρθωσε μαζί με μία νεανική ομάδα (Κατσιβέλη, Πρεντάνο, Ζαφείρη-Αραβαντινό, Λαδά κ.ά.) να κερδίσει το εκλογικό στοίχημα της Παλικής και τις δύο φορές, πάντοτε φυσικά με την υποστήριξη του Διονύση Λυκούδη.
Αλλά και μετεκλογικά ο Μοσχονάς αποδεικνύεται ιδιαίτερα δραστήριος όπως φάνηκε με τις πετυχημένες παρεμβάσεις στον φωτισμό της πλατείας και τις ασφαλτοστρώσεις.
Ας ελπίσουμε ότι και οι νέοι αντιδήμαρχοι στις άλλες περιοχές θα επιδείξουν τον ίδιο ζήλο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις