Συνάντηση Περιφερειάρχη με πρόεδρο της Δ.Ε. Τ.Ε.Ε. Κέρκυρας

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Δ.Ε. του τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ Νίκο Τρίαντο είχε σήμερα το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος, παρουσία και του επιμελητή της μόνιμης επιτροπής ανάπτυξης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του ΤΕΕ Μάρκου Ψαράκη.

Οκ. Τρίαντος αφού ευχήθηκε καλή πορεία στη νέα περιφερειακή αρχή αναφέρθηκε στο κενό συνεργασίας που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια με την ΠΙΝ και έθεσε συγκεκριμένα ζητήματα όπως:

• Συνεργασία του ΤΕΕ με την ΠΙΝ στα ευρωπαϊκά προγράμματα και θέματα χωροταξίας
• Άμεση ενημέρωση για το θέμα των υδρογονανθράκων
• Τα προβλήματα που προκύπτουν από την χάραξη των αιγιαλών που προωθεί η κυβέρνηση χωρίς επαρκείς υποστηρικτικές δομές

Ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα δημιουργηθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας με το ΤΕΕ ενώ αναφορικά με το θέμα των υδρογονανθράκων δήλωσε ότι θα προκληθούν άμεσα από κοινού με τη Δ.Ε. του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας διαδικασίες ενημέρωσης.
Τέλος ο περιφερειάρχης επεσήμανε ότι θα υπάρξει συνεργασία με το ΤΕΕ και για την καλύτερη παρακολούθηση των έργων του ΕΣΠΑ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις