Επίσκεψη Διοικητή κ. Ζαφειρόπουλου και Δ/ντή Α/θμιας κ. Μπαγιώκη στην ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών

Καθημερινό το ενδιαφέρον του Διοικητή μας κ. Παν. Ζαφειρόπουλου για τα προβλήματα και την επίλυση τους για την ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών του Νοσοκομείου μας και τον ευχαριστούμε θερμά.

Σήμερα μας επισκέφτηκε, για μια ακόμη φορά, εκφράζοντας την στήριξη του και του δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσει με τον Διευθυντή το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους σπουδαστές μας. Παράλληλα η Σχολή μας είχε την χαρά να δεχτεί σήμερα και την επίσκεψη και του Δ/ντη Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κεφαλληνίας κ. Μπαγιώκη Θεόδωρου με σκοπό την ενημέρωση του αλλά και την συνεργασία με την ΕΠΑ.Σ(Κέντρο Εκπαίδευσης του Γ.Ν.Κεφαλονιάς), όσον αφορά την άμεση πραγματοποίηση σεμιναρίων Α΄Βοηθειών για τους εκπαιδευτικούς και μαθητές της Α/θμιας Εκπ/σης σε συνεργασία πάντα με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας αλλά και ιδιωτών επαγγελματιών Υγείας.

Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του και τον διαβεβαιώνουμε ότι για μία ακόμη φορά δηλώνουμε παρών στην επιμόρφωση ιδιαίτερα στα ευαίσθητα θέματα υγείας.

0 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑ.Σ
Σ. ΣΑΚΑΛΗΣ ΕΚΠ/ΚΟΣ (MCs)Διοίκησης Υπ.Υγείας

O O O O

O O

O
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις