Συνεχίζουν τα φιλικά οι Άνδρες του ΑΣΚ– Πρεμιέρα στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η για Έφηβους και Παίδες

Συνεχίζει, με φιλικούς αγώνες το Σαββατοκύριακο, την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά.

Ο ΑΣΚ θα αντιμετωπίσει στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» το Σάββατο 27/9 (18:00) τον Προφήτη Ηλία Πατρών (Α1 ΕΣΚΑ-Η). Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου την Κυριακή (28/9) στις 11.00 το πρωί στο ίδιο γήπεδο.

Παράλληλα, ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η οι Εφηβοι και οι Παίδες του ΑΣΚ.

Η Εφηβική ομάδα του ΑΣΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (28/9) στο Αργοστόλι (κλειστό «Αντώνης Τρίτσης») τον Πανηλειακό ΓΑΣ Πύργο (ώρα έναρξης 14.00) , ενώ οι παίδες θα αναμετρηθούν την ίδια μέρα και στο ίδιο γήπεδο στις 15.30 με αντίπαλο την Γαστούνη ΓΣ.

Ο ΑΣΚ προσκαλεί τους φίλους του μπάσκετ να βρεθούν στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» την Κυριακή και να στηρίξουν τις προσπάθειες των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Προπονητές των ομάδων του ΑΣΚ είναι οι: Λεωνίδας Παπαδάτος (Άνδρες), Σάββας Κυριακίδης (Έφηβοι), Γεράσιμος Μαρκάτος (Παίδες).
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις