Οι σπουδαστές της ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών πρόσφεραν αίμα

Μία εξαιρετική μέρα ήταν η σημερινή, για τους σπουδαστές της ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών του Γ.Ν. Κεφαλληνίας. Κατά την επίσκεψη τους στους χώρους του Νοσοκομείου και στη πτέρυγα ΄΄Βεργωτή΄΄έδειξαν για μία ακόμη φορά την ευαισθησία τους, προσφέροντας το αίμα τους για την κάλυψη αναγκών συμπολιτών μας που σίγουρα θα το χρειαστούν.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική τους πρωτοβουλία πεπεισμένοι ότι η τράπεζα αίματος που διατηρεί η Σχολή μας θα ενισχυθεί στο άμεσο μέλλον και με άλλους σπουδαστές-εθελοντές. Τέλος θα αποτελούσε παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό που είχε υπηρεσία στο χώρο της Αιμοδοσίας και μας εξυπηρέτησε άψογα κατά την παραμονή μας.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνος του Κέντρου Εκπαίδευσης
Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)

O O O O O O
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις