Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας είχε η Βουλευτής

Εκ νέου συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κο Ανδρέα Λοβέρδο, χτες η βουλευτής του Νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, προκειμένου να συζητηθούν μέθοδοι αντιμετώπισης των προβλημάτων των πολιτών που είναι στην αρμοδιότητά του. Η πρώτη μεταξύ τους συνάντηση είχε γίνει στις 29.7.2014.
Μεταξύ των άλλων συζητήθηκε η διεύρυνση της δυνατότητας μετεγγραφής φοιτητών ακόμα και στο δεύτερο έτος αλλά και για φοιτητές που αδυνατούν να συνεχίσουν τις σπουδές του λόγω της αυξανόμενης φτώχειας των οικογενειών τους αλλά και λόγω των ιδιαιτεροτήτων των νησιωτικών περιοχών.
Παράλληλα, συζητήθηκαν και τα θέματα επισκευής των σχολείων αλλά και η φημολογούμενη κατάργηση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Για το τελευταίο, ο Υπουργός συντάχθηκε με την κυβερνητική πολιτική που βασίζει τη συνέχεια της λειτουργίας των Ιδρυμάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ στους «ίδιους πόρους» τη στιγμή που το Υπουργείο που δεν προέβη στην κατάλληλη στελέχωση, στη διάθεση των απαραίτητων πιστώσεων, στο διορισμό των εκλεγμένων μελών της ΔΕΠ, στην αντικατάσταση όσων συνταξιοδοτούνται αλλά και στην εφαρμογή του περίφημου 1 προς 10 σε συνταξιοδοτήσεις/προσλήψεις.

Αθήνα, 19/9/2014
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις