Αντιπροέδρος της Οικονομικής Επιτροπής ο Θεόδωρος Φλωράτος

Σε κλίμα συναίνεσης και χωρίς εντάσεις Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγει αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο Θεόδωρος Φλωράτος.

Γενικά η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής επικράτησε πολιτικός πολιτισμός και σοβαρότητα, η εικόνα ήταν παντελώς διαφορετική από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Φλωράτος ψηφίστηκε τόσο από την παράταξη της πλειοψηφίας (Διονύσης Λυκούδης, Νίκος Ανουσάκης, Γιάννης Λυκούδης, Μάκης Αλυσανδράτος, Ηλίας Κουρκουμέλης και Σοφία Γαρμπή) όσο και από την ελάσσον αντιπολίτευση (Ανδρέας Ζαπάντης), λευκό ψήφισε ο Νίκος Γκισγκίνης.

Υπευνθυμίζουμε ότι Πρόεδρος της Οικονομιής Επιτροπής είναι η αντιδήμαρχος Οικονομικών,  Σοφία Γαρμπή.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις