Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Γερμανία

Με ικανοποίηση παραλάβαμε και δημοσιεύουμε τη Μηνιαία Έκθεση του Αυγούστου 2014 του Εντύπου της Ελληνο-Γερμανικής Συνέλευσης (DGV), όπου αναφέρεται επισήμως η συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με την περιοχή του Rhein Neckar Kreise της Γερμανίας.

Το «άνοιγμα» της Κεφαλονιάς ΚΑΙ στις γερμανόφωνες αγορές αποτελεί προτεραιότητα του Δημάρχου κ.Αλέξανδρου Παρίση, που υλοποιείται μέσω του κ.Ευάγγελου Κεκάτου και της Α/Δημάρχου κ.Σοφίας Γαρμπή.
Την πρωτοβουλία της συνεργασίας είχε η τ.Γενική Γραμματέας του Δήμου κ. Κυριακή Νικολαίδου.
Ήδη βρίσκεται στο Νησί μας Κλιμάκιο Γερμανών, οι οποίοι θα στελεχώσουν το Περίπτερο παρουσίασης της Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση του Meinheim 2015, με σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, τις πολιτιστικές ανταλλαγές και την τόνωση του επενδυτικού – επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

ger222

ger15
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις