Τι δήλωσαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για την βιωσιμότητά των τμημάτων

Συναντήσαμε τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Ναπολέων Μαραβέγια όπου μας μίλησε για την έκθεση αξιολογήσεις των Πανεπιστημίων όπου κρίνει την βιωσιμότητα των Ιδρυμάτων.

Σύμφωνα με αυτή την Έκθεση όποια Τμήματα έχουν λιγότερα από 9 μέλη ΔΕΠ, θα κριθούν για το κατά πόσο είναι βιώσιμα με ότι αυτό συνεπάγεται για τα ΤΕΙ του νησιού μας καθώς λόγω του μνημονίου, από το 2010 δεν ήταν  δυνατόν να γίνουν νέες προσλήψεις, ενώ τώρα όπως τόνισε ο κ. Μαραβέγιας γίνονται κάποιες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, αφού κανένα από τα τμήματα δεν έχει εννέα μέλη ΔΕΠ.

Ο Αντιπρόεδρος κ. Σούλης συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: Ο αριθμός του Εκπαιδευτικού Προσωπικού είναι μόνο μία μεταβλητή που επηρεάζει την βιωσιμότητα καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα ερευνητικά. Και μπορούμε να πούμε ότι η βιωσιμότητά του είναι εξασφαλισμένη καθώς παρέχει ποιοτική εκπαίδευση”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις