Ξεκίνησε η 18η Πανελλήνια Συνάντηση Ναυτομοντελιστών

Ξεκίνησε σήμερα η 18η Πανελλήνια Συνάντηση Ναυτομοντελιστών με τους φίλους του συγκεκριμένου αθλήματος-χόμπι να κάνουν ελεύθερες επιδείξεις για το κοινό στην παραλιακή ζώνη του Αργοστολίου, λίγο πιο πέρα από το Λιμεναρχείο.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν για την πολύ σπουδαία συνάντηση που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Αργοστόλι, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Στελάτος και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Μαρουσό Ξαγοράρη παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Ευάγγελου Κεκάτου.

Αύριο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 8.30 το βράδυ και μεθαύριο Κυριακή από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 2.3ο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ την Κυριακή να γίνουν και οι απονομές στους νικητές.

Ο κ. Κεκάτος δήλωσε μεταξύ άλλων: Πρόκειται για μία κορυφαία αθλητική κίνηση, που εμείς ως Δημοτική Αρχή την αγκαλιάζουμε, την υποστηρίζουμε, την ενθαρύνουμε και ελπίζουμε σύντομα να πάρει και διεθνή μορφή. Από τη μεριά του ο κ. Στελλάτος ευχαρίστησε τον κ. Κεκάτο και τη Δημοτική Αρχή για την στήριξη που παρέχει σε αυτή την συνάντηση.

 

1-DSC03806

1-DSC03810 1-DSC03812 1-DSC03813 1-DSC03814
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις