Ενημέρωση-Ευχαριστήριο

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Κεφαλονιάς κ Παν. Ζαφειρόπουλος, μαζί με τον Διευθυντή της ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών κ. Σ. Σακαλή, μετά το σχετικό έγγραφο της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας-σε συνδυασμό με το Ν.4186/2013 – ότι δεν θα πραγματοποιηθούν εγγραφές στο Α΄ έτος για την σχολική περίοδο 2014-2015, προέβησαν σε άμεσες συναντήσεις τόσο με τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίση αλλά και τον αρμόδιο Αντ/δήμαρχο Υγείας κ.Ε.Κεκάτο για την επίλυση του προβλήματος.

Οι επαφές τόσο με το γραφείο του Υπουργού αλλά και των αρμόδιων φορέων –υπευθύνων –για τις Νοσηλευτικές Σχολές απέδωσαν θετικότατα αποτελέσματα, αφού εδόθη η διαβεβαίωση ότι όχι μόνο δεν θα κλείσει αλλά και θα αναβαθμιστεί σε ΙΕΚ Νοσηλευτικής μέσα στο τρέχον σπουδαστικό έτος 2014-15.

Η ΕΠΑ.Σ του Νοσοκομείου μας ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή μας κ. Παν.Ζαφειρόπουλο για τις άμεσες ενέργειες τόσο στο Υπουργείο Υγείας αλλά και στα θεσμικά όργανα του Δήμου μας που αναφέραμε παραπάνω.

Θα αποτελούσε παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε για τον ίδιο λόγο τον Δήμαρχο μας αλλά και τον Αντ/δήμαρχο υπεύθυνο Υγείας που προαναφέραμε για την στήριξη και αγωνία τους για την συνέχιση της λειτουργίας της Σχολής στο νησί μας.

0 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑ.Σ
Σ. ΣΑΚΑΛΗΣ ΕΚΠ/ΚΟΣ (MCs)Διοίκησης Υπ.Υγείας

sakalis sakalis2
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις