Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης για την πραξικοπηματική λογοκρισία στην ομιλία Τσίπρα

Η καθιερωμένη ομιλία Τσίπρα , σαν αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης , το Σάββατο το βράδυ , «κόβεται» πραξικοπηματικά από την κυβέρνηση.

Μία ενέργεια πρωτοφανής με πρωτοβουλία του ίδιου του πρωθυπουργού.
Η πραξικοπηματική αυτή ενέργεια προκάλεσε την αντίδραση -παραίτηση της διορισμένης από την ίδια την κυβέρνηση Διοίκησης της ΝΕΡΙΤ.
Αυτή η ενέργεια δείχνει την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την λαϊκή οργή που συσσωρεύεται λόγω της πολιτικής της και την συνεχή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ότι και να κάνουν όμως δεν μπορούν να μας σταματήσουν.
Σας καλούμε να παρακολουθήσουμε μαζί ζωντανά το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη στις 7:30 μμ στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.
Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις