Έγινε ο αγιασμός στις νέες εγκαταστάσεις του Γηροκομείου στο Ληξούρι

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε στις νέες προκασκευασμένες εγκαταστάσεις του Γηροκομείου Ληξουρίου στο χώρο που έχει παραχωρηθεί στο κτήμα Τυπάλδου.

Μπορεί να μην είναι και ότι καλύτερο άνθρωποι τρίτης ηλικίας να μένουν σε προκάτ αίθουσες αλλά τουλάχιστον είναι σίγουρα καλύτερα από το Γυμναστήριο που τους είχαν τοποθετήσει μετά τους δύο ισχυρούς σεισμούς καθώς το κτίριο του Γηροκομείου κρίθηκε ακατάλληλο, ας ελπίσουμε ότι θα είναι κάτι προσωρινό και ότι σύντομα οι συμπολίτες μας θα τύχουν καλύτερης στέγασης.

Πολύ κόσμος βρέθηκε στην πολύ σημαντική εκδήλωση για την παραλαβή και τον τυπικό αγιασμό για το καλό της χρονιάς, ενώ ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Βασίλης Ρουχωτάς καλωσόρισε και ευχαρίστησε όσους πρόσφεραν χρήματα αλλά και κάθε είδους βοήθεια για τους συνανρθώπους μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο κ. Κεκάτος, ο κ. Ανουσάκης, κ. Μοσχονάς, ο επικεφαλής της Ενωμένη Τετράπολη, Αλέκος Καλαφάτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Διονύσης Αραβαντινός, Σπύρος  Σαμούρης, η Αντιπρόεδρος του ΦΙΛ κα Τσαγκαράτου, η Διευθύντρια της ΔΕΗ κα Γασπαρινάτου, ο Διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας Ληξουρίου κος. Γασπαρινάτος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Βαγγέλης Λουκέρης, ο επικεφαλής του ΦΙ.Κ.Ο. Ηλίας Παρίσης, ο  κ. Δεστούνη από τον συνδυασμός Ριζοσπάστες Ξανά του Γεράσιμου Δημητράτου και πολλοί άλλοι εκλεχτοί καλεσμένοι.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης π Γεράσιμος Φωκάς παρουσία τους Ιερείς π. Φραγκισκάτο, π. Σφαέλο και π. Σωτήρα. Αμέσως μετά  τον λόγο πήραν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας, η εκπρόσωπος της J.T.I. Foundation, κα Δόριζα και η εκπρόσωπος του ΒΗΜΑ FM δημοσιογράφος, Ελένη Κωνσταντάτου, η οποία παρέλαβε και μία αναμνηστική πλακέτα. Το ποσό το οποίο που συγκέντρωσε o ραδιοφωνικός σταθμός από τα έσοδα της συναυλίας που έλαβε χώρα στο Μπάντμιντον στην Αθήνα, έφτασε τις 109.000 ευρώ.

filarmonikilixourioy girokomiolixouriou episimoi2 episimoi eleni girokomiolixourioy2 parisis-rouxotas drakoulogkonas-rouxotas agiasmos prokat

anousakis

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις