Καταγγελία και μήνυση στην εταιρεία σίτισης των φοιτητών για την δηλητηρίαση

Ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος της τροφικής δηλητηρίασης φοιτητών του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι γίνονται από το Ίδρυμα.
Συγκεκριμένα η Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος μετά το γεγονός της τροφικής δηλητηρίασης πολλών φοιτητών στις 9 Σεπτεμβρίου και ύστερα από επικοινωνία με τον πρόεδρο του νοσοκομείου Αργοστολίου κ. Ζαφειρόπουλο και τον Διευθυντή της Αστυνομίας Κεφαλονιάς, οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν το γεγονός, σήμερα το πρωί η Δ. Ε. συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε την καταγγελία της σύμβασης με την εταιρεία σίτισης των φοιτητών μας και την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς για το συμβάν.
Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μεταβαίνουν στην Κεφαλονιά προκειμένου να υποβληθεί η μηνυτήρια αναφορά και να ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες μέχρι να εξευρεθεί άλλος τρόπος σίτισης των φοιτητών.
Η Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων εκφράζει τη συμπαράστασή της προς τους φοιτητές μας και τους γονείς τους για την ταλαιπωρία αυτή και υπόσχεται ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών σίτισης.

Πηγή: protothema.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις