Την 3η θέση κατέλαβε η Ελλάδα στην Κωπηλασία-Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι αθλητές του ΝΟΑ (ανανεωμένο)

Μεγάλες στιγμές ζει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αργοστολίου μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης από τους δύο αθλητές που κατάφεραν να προκριθούν στην Εθνική μας Ομάδα και να φέρουν το χάλκινο μετάλλιο στην Ελλάδα.

Ο Κλέαρχος Κουστουμπάρδης και ο Νίκος Μητρόπουλος είναι τα δύο παιδιά που με πείσμα, σκληρή προπόνηση και αυταπάρνηση κατάφεραν όχι μόνο να ενσωματωθούν στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας που συμμετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην πόλη Βίσεγκραντ της Βοσνίας Ερζεγοβίνης αλλά και να κρεμάσουν στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο σαν αποζημίωση για όλες τις στερήσεις και την αγωνία που πέρασαν για να φτάσουν σε αυτό το υψηλό επίπεδο Όταν άλλα παιδιά της ηλικίας του ξενυχτάνε, διασκεδάζουν ή κάθονται ώρες μπροστά από τον υπολογιστή ο Κλέαρχος και ο Νίκος περνούσαν πολλές ώρες της ημέρας στο γυμναστήριο, για να γίνουν καλύτεροι στο άθλημα που επέλαξαν να ασχοληθούν και το οποίο αγαπάνε, έτσι ώστε μια μέρα σαν και αυτή να μας κάνουν όλους να αισθανθούμε υπερήφανοι σαν Κεφαλονίτες και σαν Έλληνες.

Οι δύο αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου έκαναν νωρίτερα σήμερα δηλώσεις για την πορεία τους και την εξέλιξη που είχαν σαν αθλητές, δύο παιδιά σεμνά, μυαλωμένα αλλά προπάντον προσγειωμένα, με ένα σημαντικό μήνυμα προς τους συνομηλικούς τους, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να αφήσουν τα ξενύχτια και τα λάπτοπ.

Με τη σειρά κατάταξης οι χώρες που πέρασαν στην πρώτη τριάδα στην δίκωπο των 2000μ., ήταν η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Ελλάδα σε σύνολο 8 χωρών. Την ίδια κατάταξη πήραν και στην οκτάκωπο των 2000μ, με την Ρουμανία να τερματίζει και πάλι πρώτη, την Βουλγαρία να ακολουθεί στην δεύτερη θέση και την Ελλάδα να πέρνει την τρίτη θέση στην κατάταξη.

Προπονητής των παιδιών του ΝΟΑ είναι ο κ. Παύλος Γραβιηλίδης, ενώ τρία ακόμα παιδιά που συμμετείχαν στα προκριματικά για την Εθνική Ομάδα ο Χρήστος Κουστουμπάρδης, ο Μανώλης Γκαβός και η Μαρία Κουνάδη, δεν κατάφεραν να προκριθούν παρά την σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά όπως δήλωσαν δεν το βάζουν κάτω, θα συνεχίσουν με την ίδια επιμονή και πειθαρχία και ευελπιστούν για κάτι καλύτερο την επόμενη χρονιά. Ο Πρόεδρος του ΝΟΑ, Λούκας Νιφοράτος χαρούμενος και υπερήφανος για τις συνεχείς διακρίσεις του Ομίλου αναφέρθηκε και στους αθλητές που δεν κατάφεραν να περάσουν λέγοντας ότι, μπορεί να μην τα κατάφεραν, αλλά έχουν μέλλον μπροστά τους και κάποια στιγμή θα μπορέσουν να δείξουν τις ικανότητές τους. Όσον αφορά την Μαρία Κουνάδη όπως ανέφερε και η ίδια πάντα κάτι κάτι συμβαίνει τελευταία στιγμή, ο κ. Νιφοράτος αναφέρθηκε στην αθλήτρια Μαρία Κουνάδη με τα καλύτερα λόγια και ότι ενώ έχει όλα τα φόντα να πετύχει, πάντα κάτι πηγαίνει στραβά.

Να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έφεραν το χάλκινο μετάλλιο στην χώρα μας αλλά και να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα παιδιά του ΝΟΑ.

1-DSC03608 1-DSC03612 1-DSC03614 1-DSC03616 1-DSC03618 1-DSC03620 1-DSC03621 1-DSC03622 1-DSC03623 1-DSC03625 1-DSC03627 1-DSC03631 1-DSC03635 1-DSC03639 1-DSC03640 1-DSC03644 1-DSC03645
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις