«Ανάσα» 30+30 εκ. ευρώ τον Σεπτέμβριo στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενέκρινε και υπέγραψε τροποποίηση του έργου «Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου-υπηρεσιών», ώστε να μεταφερθούν άμεσα στο 3ο τρίμηνο του 2014 – από το 4ο τρίμηνο ήταν ενταγμένες – πιστώσεις, ύψους 30 εκ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν διευκολύνει μόνον την απρόσκοπτη συνέχιση των χρηματοδοτήσεων για το έργο, αλλά δίνει την δυνατότητα στους επενδυτές να απορροφήσουν, ταχύτερα, διπλάσιο ποσό στο τέλος του 3ου τριμήνου, συνολικού ύψους 60 εκ. ευρώ.

Τέλος, ο Υφυπουργός ενέκρινε πιστώσεις, ύψους 10 εκ. ευρώ, για τους φορείς υλοποίησης έργων Ψηφιακής Σύγκλισης και συγκεκριμένα της «ενίσχυσης επιχειρήσεων υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων ανάπτυξης – παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (ict4growth)».

ΠΗΓΗ epoli.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις