Το γύρο του διαδικτύου κάνει ο Θόδωρος Γαλιατσάτος δίπλα στο κομπολόι της Δούρου

Το γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει άθελα του ο Θόδωρος Γαλιατσάτος, δίπλα στο κομπολόι της Ρένας Δούρου κατά την συνάντηση  των νέων Περιφερειαρχών του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα, έτσι τον πήραν και αυτόν τα «παραπολιτικά σκάγια» αθηναϊκών ΜΜΕ, blog, ιστοσελίδων… ενδεικτικό των σχολίων που δίνουν και παίρνουν, είναι το παρακάτω παραπολιτικό της «Καθημερινής»:

«Με επιστολή της προς το υπαλληλικό προσωπικό της Περιφέρειας Αττικής, η Ρένα Δούρου ζήτησε «προσφορά και ευθύνη». Εδώ τη βλέπουμε με κομπολόι, ενώ δίπλα της διακρίνεται αγριωπός μουστακαλής κύριος, η παρουσία του οποίου προφανώς προσθέτει κάτι στο επιθετικό μαγκιώρικο ύφος που έχει υιοθετήσει η πολιτικός. Λυπηρή, ωστόσο, η απουσία του παραδοσιακού φραπόγαλου. Αν υπήρχε, θα αναβίβαζε τη σύνθεση στο επίπεδο του μικρού αριστουργήματος.»

syriza-periferia-sept14-1 syriza-periferia-sept14-2
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις