Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά για την πρόληψη της εγκληματικότητας

Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά για την πρόληψη της εγκληματικότητας και την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων για την πρόληψη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο Κεφαλονιά και Λευκάδα.

Οι έλεγχοι κάλυψαν ευρύ φάσμα των αρμοδιοτήτων των αστυνομικών υπηρεσιών και είχαν κυρίως προληπτικό προσανατολισμό στοχεύοντας στην προστασία των τοπικών κοινωνιών από διάφορες μορφές παραβατικών συμπεριφορών.

Ειδικότερα οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν στην πρόληψη της παραβατικότητας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος , στην αντιμετώπιση του παραεμπορίου και της επαιτείας, στην πρόληψη των κλοπών και των διαρρήξεων, στον εντοπισμό μη νόμιμων μεταναστών καθώς και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Συνολικά διατέθηκαν 106 αστυνομικοί και 46 οχήματα και κατά τους
ελέγχους:

• Ελέχθησαν: 635 οχήματα

• Συνελήφθησαν: 15 άτομα, ημεδαποί και αλλοδαποί για διάφορα αδικήματα

• Βεβαιώθηκαν : 31 παραβάσεις σε καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος
και 204 επικίνδυνες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις