Ν. Νικολόπουλος: «Κύριε Πρωθυπουργέ, welcome to the club»

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την είδηση που σήμερα όλα τα μνημονιακά ΜΜΕ της διαπλοκής αναπαράγουν, σχετικά με την νέα «κωλοτούμπα» του Α. Σαμαρά για τις διατάξεις «Λούνατσεκ, στο δήθεν αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όλοι εκείνοι οι «προοδευτικούλιδες» που προκειμένου να ικανοποιήσουν την παγκόσμια ομοφυλοφιλική κοινότητα, αφαίρεσαν τεχνηέντως χώρο από την ουσία για να τον παραχωρήσουν στην αισθητική, “πατώντας στον οξύ τρόπο με τον οποίο ο ” ψεκασμένος” Ν. Νικολόπουλος εξέφρασε την αποστροφή του στη νομοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων, σήμερα πρέπει να αισθάνονται αδειασμένοι από τον Πρωθυπουργό διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ” Βήμα της Κυριακής” ο κ. Σαμαράς διαβεβαίωσε τον αρχιεπίσκοπο ότι όσο παραμένει επικεφαλής της κυβέρνησης το σύμφωνο δε θα περάσει.
Προφανώς και ο κύριος πρωθυπουργός για να αρνείται το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφύλων, αντιτίθεται στην παροχή συνδρομής από την πλευρά της πολιτείας στην εξάπλωση της ομοφυλοφιλίας !!!
Κύριε Πρωθυπουργέ welcome to the club».

ΥΣ . Κύριε Γεωργιάδη είστε εκτός γραμμής.
Κύριε Σαμαρά, θα προχωρήσετε στην ποινικοποίηση του λόγου κατά του Κιναιδισμού (όπως είναι ο ελληνικός όρος του επίπλαστου μεταγενέστερου όρου “ομοφυλοφιλία”».
Κύριε Σαμαρά, περιμένουμε να ξεκαθαρίσετε όσα ψήφισαν οι Ευρωβουλευτές σας, στην έκθεση «Λούνατσεκ» περί των δικαιωμάτων λεσβιών, ομοφυλοφίλων και αμφιφυλοφίλωνα, διεμφυλικών και διαφυλικών προσώπων (ΛΟΑΔΔ), εάν με εντολή σας θα τα ψηφίσουν οι Βουλευτές σας και στην Βουλή των Ελλήνων.

Σχετικό βίντεο στο www.nikosnikolopoulos.gr & www.xristianodimokrates.gr
Νέα “τούμπα” Σαμαρά στο αντιρατσιστικό…
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις