Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου θα τιμηθεί η εικόνα της Παναγίας της Πρεβεζιάνας στην Καθολική εκκλησία

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ,
ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Ιερός Καθολικός Ναός Αγίου Νικολάου Αργοστολίου
Λιθόστρωτο Κεφαλληνίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αργοστόλι, Σεπτέμβριος 2014

 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Αρχιεπισκοπή μας θα πανηγυρίσει το Γενέθλιον της Θεοτόκου, τιμώντας το ιερό κειμήλιο του ενοριακού μας Ναού, τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Πρεβεζιάνας.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για όλους μας, να παρευρεθείτε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00’ στον ενοριακό μας ναό. Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Αρχιεπίσκοπος π. Ιωάννης Σπιτέρης, θα αναθέσει επίσημα τα καθήκοντα του εφημερίου στον Αιδ.το λειτουργό π. Σιμονέλ Μποάνκις.

Την επομένη, Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 20:00’ θα πραγματοποιηθεί η επίσημη Αρχιερατική πανήγυρις προς τιμήν της Παναγίας, της ουράνιας μητέρας μας και προσευχή για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή.

 

Από το Γραφείο της Ενορίας

πρεβεζιάνα1
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις