Σε ρόλο «κομπάρσου» η παράταξη Μιχαλάτου κατά την ορκωμοσία

Έρημος, βαρύς και μόνος, εμφανίστηκε κατά την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Κεφαλονιάς ο Θεόφιλος Μιχαλάτος.
Ο ίδιος ήταν εμφανώς κουρασμένος ψυχολογικά καθώς προφανώς ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την εκλογική ήττα ενώ τα λιγοστά μέλη που έχει εκλέξει η παράταξή του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κεφαλονιάς ως αντιπολίτευση ήταν και αυτά εμφανώς μουδιασμένα και στο περιθώριο της τελετής ορκωμοσίας.
Αντίθετα ο Διονύσης Λυκούδης, Νίκος Ανουσάκης, Άγγελος Κωνσταντάκης, Άγγελος Μοσχονάς, Νίκος Παπαδάτος, Βαγγέλης Κεκάτος και οι υπόλοιποι της Δημοτικής Αρχής ήταν μέσα στην άνεση, χαλαροί και έδειχναν να απολαμβάνουν την όλη τελετή κυρίως όταν έπεφταν τα γιουχαΐσματα και οι αποδοκιμασίες εις βάρος του Μάκη Δημητράτου του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε στα έδρανα της Δημοτικής Αρχής είχαν όλοι σκάσει στα γέλια.
Έτσι είναι οι εκλογές, οι μεν νικητές είναι μέσα στην τρελή χαρά οι μεν ηττημένοι είναι στα όρια της κατάθλιψης.

orkomosia-theofilos-mixalatos
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις