Συνάντηση Δημάρχου με τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και την Πρέσβειρα του Παναμά

Το νησί μας αυτές τις μέρες κατακλύζεται συνεχώς από σημαντικές προσωπικότητες από όλα τα μέρη του κόσμου για να απολαύσουν την μαγεία των τοπίων και τωνν αντιθέσεων που προσφέρει η Κεφαλονιά.

Χθες το βράδυ έφτασε αεροπορικώς από το Λονδίνο, η Πρέσβειρα του Παναμά στο Λονδίνο,  Άνα Ιρένε Ντελγκάντο, συνοδευόμενη από τον αδελφό της και τον εφοπλιστή και Πρόεδρο της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συνάντηση είχαν χθες το βράδυ στο Δημαρχείο όπου ο Δήμαρχος Αλλέξανδρος Παρίσης, ο επιιχειρηματίας και σύμβουλος του Δημάρχου, Διονύσης Λυκούδης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού, Ευάγγγελος Κεκάτος καλωρόρισαν τους επιφανείς καλεσμένους και τίμησαν την κα Ντελκάντο με μία αναμνηστική πλακέτα.

Ο Δήμαρχος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τον αδελφικό του φίλο όπως χαρακτήρισε τον κ. Μελισσανίδη για την προσφορά του κατά τη διάρκεια των σεισμών αλλά και γιατί αποτελεί τον μεγαλύτερο διαφημιστή της Κεφαλονιάς στο εξωτερικό. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, κ. Μελισσανίδης υποσχέθηκε ότι θα στείλει στον Δήμαρχο ένα ναυτικό πίνακα για να κοσμήσει τους τοίχους του Δημαρχείου.

1-DSC03115 1-DSC03116 1-DSC03117 1-DSC03118

1-DSC03121
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις