Το πρόγραμμα της Εβδομάδας Λαϊκού Πολιτισμού

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού στην Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι η οποία διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς και τον Εμπορικό Σύλλογο Αργοστολίου «Η ΚΡΑΝΗ». 

Το πρόγραμμα για σήμερα περιλαμβάνει παραδοσιακούς Κεφαλλονίτικους χορούς από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Διλινάτων.
Την Πέμπτη 28 Αυγούστου στις 9.30μμ στην Κεντρική πλατεία Αργοστολίου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Γιάννη Σπανού με τον ίδιο στο πιάνο και στο τραγούδι την Χρυσούλα Στεφανάκη.
Την Παρασκευή 29 Αυγούστου το χορευτικό τμήμα του Δημοτικού σχολείου Διλινάτων και στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βλαχάτων «Ο ΑΙΝΟΣ», θα μας κρατήσουν συντροφιά με Κεφαλλονίτικους χορούς.
Το Σάββατο 30 Αυγούστου ημέρα λήξης της Εβδομάδας Λαϊκού Πολιτισμού μια Μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Ειρήνης “Το Αράκλι”.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Κωνσταντάκης

SPANOS_AFISA_small
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις