ΣΥΡΙΖΑ: Οι Αιγιαλοί, οι ακτές, ο πολιτισμός και οι μνήμες δεν πωλούνται, ούτε στην Κεφαλονιά

Την Κυριακή 24 Αυγούστου κλιμάκιο της ΟΜ Κραναίας του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς καθώς και η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Πολιτικής εξόρμησης ενάντια στο ξεπούλημα των ακτών που προετοιμάζει η καταστροφική κυβέρνηση των μνημονίων, περιόδευσε και μοίρασε φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ στον Πλατύ και Μακρύ Γιαλό ,καθώς και στο Τραπεζάκι.

Η συγκυβέρνηση της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αφού έχει λεηλατήσει μισθούς, συντάξεις και έχοντας φέρει στα όρια τους τούς μικρομεσαίους, έχει στο πρόγραμμα της το ξεπούλημα κάθε δημόσιου αγαθού. Ακτές, παραλίες, λίμνες αντί πινακίου φακής παραδίδονται σε ξένα συμφέροντα με σχέσεις αποικιοκρατικές ,καταστρέφοντας, όπως στην Ισπανία, ανεπανόρθωτα την βάση της ζωής μας και της Φυσικής Δημόσιας περιουσίας που ανήκει δικαιωματικά σε όλο τον Ελληνικό λαό.
Η θερμή ανταπόκριση που συναντούν παντού τα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος λόγος για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας πιο δυνατοί,μέχρι την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης της καταστροφής και την πραγματική και δημοκρατική ανάπτυξη για όλους .
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις