Ξεκίνησε η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού

Ξεκίνησε χθες Κυριακή 24 Αυγούστου η Εβδομάδα Λαϊκού Πολιτισμού στην Πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι η οποία διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο Αργοστολίου «Η ΚΡΑΝΗ».
Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., όπου καλωσόρισε το κοινό και τόνισε τους σκοπούς της Εβδομάδας Λαϊκού Πολιτισμού, που είναι η ευκαιρία προβολής της τέχνης και του πολιτισμού στο κοινό και τους επισκέπτες του νησιού μας και οι δράσεις των επαγγελματιών μας στα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.
Εναρκτήρια εκδήλωση ήταν η επιτυχημένη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ληξουρίου με μαέστρο τον κ. Δημοσθένη Μηνιάτη, η οποία απέδωσε ένα ρεπερτόριο ελληνικών και ξένων επιτυχιών και ενθουσίασε το κοινό.
Το πρόγραμμα για σήμερα περιλαμβάνει κατασκευή φιγούρας και παράσταση Καραγκιόζη από το Ιόνιο Θέατρο Σκιών του Αλέξανδρου Μελισσηνού, στις 9.00μμ.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος

Άγγελος Κωνσταντάκης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις