«Δεύτερη ευκαιρία» για 23.526 “λιμνάζοντες” φοιτητές Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, για τους «λιμνάζοντες» φοιτητές, του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι., στα Πανεπιστήμια – πλην του Δημοκρήτειου, των Καλών Τεχνών Ιόνιου Πανεπιστήμιο και της Γεωπονικής – Ιδρύματα για τα οποία αναμένονται στοιχεία, υπάρχουν 139.175 «λιμνάζοντες» φοιτητές, θα διαγραφούν 129.008 φοιτητές και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις επόμενες δύο εξεταστικές περιόδους 10.167 φοιτητές.
Στα ΤΕΙ υπάρχουν 39.283 «λιμνάζοντες» φοιτητές, θα διαγραφούν 23.811 φοιτητές και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις δύο επόμενες εξεταστικές περιόδους 13.359 φοιτητές.

Στο σύνολο των διαγραφόμενων φοιτητών των Τ.Ε.Ι. και αυτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις δύο επόμενες εξεταστικές περιόδους δεν υπολογίζονται οι φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας καθώς ακόμα δεν έχουν σταλεί τα στοιχεία πόσοι εκ των 2.174 «λιμναζόντων» του συγκεκριμένου Ιδρύματος έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις δύο επόμενες εξεταστικές περιόδους.

ΠΗΓΗ epoli.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις