Χορωδιακό κάλεσμα από την Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου

Αγαπητοί συμπολίτες ,

Η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου έχει προσκαλέσει για το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:00 στον Αύλειο χώρο του Ξενία, την Παιδική – Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα, που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Ορχήστρα θα παρουσιάσει ένα ποικίλο σύγχρονο πρόγραμμα , υπό την Διεύθυνση της Μαέστρου Νίνας Πατρικίδου .
Για την είσοδο στην συναυλία θα δώσετε μια μικρή οικονομική ενίσχυση , 5 Ε .

Την άλλη μέρα Κυριακή 31 Αυγούστου, ο π. Αντώνιος Μπεζαϊτης, επικεφαλής της αποστολής της Ορχήστρας , θα συλλειτουργήσει με τους δικούς μας Ιερείς, στον μεγάλο Ναό του Αγίου Γερασίμου στα Ομαλά, όπου θα ψάλλει και χορωδία .

Σας καλούμε λοιπόν να παρακολουθήσετε την συναυλία και την Θ. Λειτουργία στον Αγ. Γεράσιμο , για να ενισχύσετε, την προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογός μας για την μουσική Παιδεία στον Τόπο μας , αλλά και τα ταλαντούχα αυτά παιδιά της Ορχήστρας , που έχουν αφιερωθεί στον δρόμο της μουσικής .

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε την Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την αποδοχή της πρόσκλησης και προσωπικά, τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο , για την έγκριση της πρόσκλησής μας και τις ευχές και ευλογίες που μας έστειλε .

Προσκλήσεις μπορείτε να πάρετε από τους χορωδούς και μουσικούς , τους φίλους της χορωδίας και τα καταστήματα ΧΡΥΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ ( Βιβλιοπωλείο ) , ΓΙΑΝΝΗ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ( Χαρτικά ) & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΠΕΤΡΑΤΟΥ ( ΟΠΑΠ ) .

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους το Σάββατο 30 Αυγούστου και ώρα 9μμ. στον Αύλειο χώρο του ΞΕΝΙΑ και την Κυριακή 31 Αυγούστου και ώρα 9:00 στον Αγ. Γεράσιμο .

Το Δ.Σ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις