Ζορίζονται οι “Δημοκράτες” του ΦΙ.ΚΟ.-Σαν “φιδάκι της Παναγίας” πετάχτηκε ο Ιωσήφ Λουκέρης

Τελικά όλα δείχνουν ότι τα στελέχη του ΦΙ.Κ.Ο. είναι πολιτικά ανώριμοι και τη στοιχειώδη πολιτική κριτική την θεωρούν αντικείμενο δικαστικής διαμάχης.

Μάλλον ο κ. Ιωσήφ Λουκέρης ο οποίος κάποτε υπήρξε και δικηγόρος πρέπει να ξανανοίξει τα βιβλία του καθώς τα ρεπορτάζ μας  για το ΦΙ.Κ.Ο. ούτε ψευδή γεγονότα περιέχουν ούτε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς αλλά κινούνται αποκλειστικά στη σφαίρα της δημοσιογραφικής και πολιτικής δραστηριότητας.

Μάλλον όμως ο επικεφαλής του ΦΙ.Κ.Ο. Ηλίας Παρίσης και ο εξ απορρήτων του Ιωσήφ Λουκέρης πίστευαν ότι θα είχαν μόνιμα ένα είδος ασυλίας και ότι θα κινούνταν στο απυρόβλητο, αυτό όμως δεν γίνεται από την στιγμή που μετέχουν στο πολιτικό παιχνίδι έστω και ως “ουραγοί”.

Επίσης θα ήθελα να σχολιάσω το γεγονός ότι ο Ιωσήφ Λουκέρης ο οποίος πετάχτηκε σαν “φιδάκι της Παναγίας” για να μας κάνει “ντα ντα” απευθύνει την επιστολή διαμαρτυρίας του στον Νίκο Ανουσάκη επειδή γνωρίζει προφανώς ότι είναι ο δικηγόρος μας: Του λέω λοιπόν ότι το Portoni.gr γνωρίζει πολύ καλά τι γράφει, τα κείμενά του περνούν από νομική επεξεργασία και δεν φοβόμαστε οποιοδήποτε μας απειλεί με μηνύσεις και απειλές γιατί γνωρίζουμε ότι πάντα κινούμαστε στη σφαίρα της νομιμότητας και της θεμιτής πολιτικής κριτικής.

Τώρα αν κάποιοι που δηλώνουν “δημοκράτες” ζορίζονται τόσο πολύ από τα δημοσιεύματά μας ας πάνε μία βόλτα στο Φισκάρδο μήπως και πετύχουν την Τζένη Μπότση μήπως και τους περάσει.

Αθανασία Μαρκάτου

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις