Διάθεση Πιστοποιημένου Πατατόσπορου από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό

Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός ανταποκρινόμενος άμεσα στις Δηλώσεις των Κεφαλλήνων και Θιακών Επαγγελματιών Αγροτών αλλά και των Ερασιτεχνών Παραγωγών για την προμήθεια ΠΑΤΑΤΟΣΠΟΡΟΥ, ενημερώνει ότι παρελήφθη και διατίθεται από τον Ε.Α.Σ. πιστοποιημένος σπόρος πατάτας ανωτέρας ποιότητας, φημισμένων εμπορικών ποικιλιών χειμερινής καλλιέργειας.

Λόγω ακριβώς της σπουδαιότητας της πατατοκαλλιέργειας για τον τόπο μας, ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός παρέχει τις αναγκαίες πληροφορίες, δωρεάν σε έντυπη μορφή, προς τους πατατοκαλλιεργητές ώστε να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις και να διατηρήσουν τη ποιότητα των πατατών τους σε ψηλά επίπεδα, αντιμετωπίζοντας έτσι αποτελεσματικά την πίεση του ανταγωνισμού από πατάτες άλλων χωρών.

Με την προμήθεια ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΑΤΑΤΟΣΠΟΡΟΥ από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό έχετε στα σίγουρα πιο γρήγορη βλάστηση στο χωράφι, με λιγότερα φυτοπαθολογικά προβλήματα, μια ομοιόμορφη φυτεία χωρίς κενά, πιο πρώιμη, ψηλή και καλύτερης ποιότητας παραγωγή.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις