Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Πάστρας Το Παλιόκαστρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014, ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάστρας το ‘’Παλιόκαστρο’’.
Πλήθος κόσμου πλαισίωσε τη βραδιά διασκεδάζοντας και χορεύοντας ως αργά.

Το χορευτικό του συλλόγου παρουσίασε χορούς της Κεφαλονιάς ενθουσιάζοντας το κοινό .

Στους επισήμους που παραβρέθηκαν ήταν η βουλευτής του νομού κα Α. Θεοπεφτάτου και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κος Α. Κωσταντάκης.

Πλούσια δώρα κληρώθηκαν στην λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε. Ανάμεσα στα νούμερα που αναδείχθηκαν και αναζητούνται οι τυχεροί είναι:1741, 1Ε, 66Α, 1703, 52Ζ, 38Α, 01Ζ, 97Α. Οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το 6974156716.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας ευχαριστεί για την βοήθεια και στήριξη τους παρακάτω:
-Πολιτιστικό Σύλλογο Τζαννάτων
-ΚΕΔΗΚΕ Δήμου Κεφαλονιάς και τον πρόεδρό της κο Κωσταντάκη Άγγελο
-τους ραδιοφωνικούς σταθμούς COSMOS 96,5 FM και ΡΥΘΜΟΣ 94,3 FM
-Αδελφούς Κολαϊτη
-τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που στήριξαν την λαχειοφόρο αγορά, όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της βραδιάς και τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.
Να είμαστε καλά και του χρόνου .

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΣΤΡΑΣ
”ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΣΤΡΟ”
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις