Ολοκληρώθηκε το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Αφού ολοκληρώθηκε το 80ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2014 που περιλαμβάνει τις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων , Ανδρών – Γυναικών, στη Γενική Βαθμολογία που μας διαβίβασε η Ομοσπονδία μας (ΕΚΟΦΝΣ) , ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου κατέλαβε την 9η θέση με 44 βαθμούς από 28 συλλόγους, που αποτελεί τιμητική θέση.
Αποδυκνύεται κατά πόσο ο Σύλλογός μας κατ’ έτος ανεβαίνει αγωνιστικά και οφείλεται στην καλή προσπάθεια του προπονητή μας αλλά και των αθλητών μας. Αθλητών, οι οποίοι κυριολεκτικά είναι αφοσιωμένοι στο άθλημα και αξίζουν συγχαρητήρια . Κάτι που πρέπει να σκεφτεί σοβαρά η Πολιτεία μας , να παρακολουθεί τα δρώμενα του τόπου μας και κατά περίπτωση να εκτιμά και βραβεύει ,αν όχι τον Όμιλο, τουλάχιστον τις προσπάθειες αυτών των παιδιών.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α

νοα1

.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις