Εκδήλωση αφιέρωμα στον Χαρίλαο Χωραφά

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς σας καλεί την Τετάρτη, 13 Αυγούστου, και ώρα 8:30 μ. μ. στον Αύλειο χώρο της οικίας Βαλσαμάκη- Παρθένη στην Πεσσάδα, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον εμπνευσμένο τραγουδοποιό του νησιού μας, Χαρίλαο Χωραφά.
Θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου που αφορά στον Χαρίλαο Χωραφά και θα ακουστούν από μουσικό συγκρότημα άγνωστα και γνωστά τραγούδια του.
Η χορωδία Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. με μαέστρο τον Βασίλη Καλογηρά, θα τραγουδήσει κεφαλληνιακά τραγούδια, ενώ η Φιλαρμονική Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Χαρίλαος Χωραφάς» υπό την διεύθυνση του Γρηγόρη Βαγγελάτου, θα παιανίσει μουσικά κομμάτια του τιμώμενου τραγουδοποιού.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν συγγενείς του Χαρίλαου Χωραφά, πολιτειακοί φορείς και ο πρόεδρος του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ
Άγγελος Κωνσταντάκης

BIBLIO GIA XARILAO XORAFA1 ΧΩΡΑΦΑΣ ΑΦΙΣΑ12
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις