Συναυλία στο Κάμπινγκ των Αναιρέσεων στην Κριτονού-Φινάλε με Χαϊνηδες τη Δευτέρα 11 Αυγούστου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και η Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση σας προσκαλούν στην τελευταία συναυλία του κάμπινγκ των Αναιρέσεων στην Κριτονού Κεφαλονιάς. Καλύτερο φινάλε από τους ΧΑΪΝΗΔΕΣ, τη Δευτέρα 11 Αυγούστου, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε για το φετινό Camping!

Για αυτούς ο όρος «μέσος άνθρωπος» είναι μια φτηνή κι επικίνδυνη επινόηση της βιομηχανίας της διασκέδασης. Αντίθετα, στην παράσταση των ΧΑΪΝΗΔΩΝ, πεινασμένα άγρια θηρία, παράτολμοι ακροβάτες, σεληνιασμένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι μάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρμένοι κουρσάροι και παιγνιδιάρηδες ληστές τεντώνουν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου. Πάνω σ’ αυτό χορεύει μια σκιά.

Η σκιά της αρχέγονης φλόγας της ύπαρξης. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύονται από τα παιδιά που κρύβουν μέσα τους. Η είσοδος είναι δωρεάν και όποιος θέλει μπορεί να ενισχύσει οικονομικά το κάμπινγκ. Ώρα έναρξης: 22.30 μ.μ.

Υπεύθυνη οργάνωσης Κεφαλονιάς ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Γαϊτανίδου Ευανθία
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις