Κίνηση Επτανήσιων Πολιτών: Σχετικά με την ορκωμοσία της νέας Περιφερειακής Αρχής

Στα πλαίσια της αυριανής 9.8.2014 ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων, κρίνουμε σκόπιμο, να επαναλάβουμε τις προεκλογικές μας θέσεις και προθέσεις.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ως ανεξάρτητη, αδέσμευτη και ακηδεμόνευτη παράταξη, θα αναλώσει όλες τις δυνατότητες της για την δημιουργία των προϋποθέσεων:

* Ενίσχυσης και σφυρηλάτησης της Ενότητας του Επτανησιακού Λαού.

* Αξιοποίησης όλων των υπαρχουσών δυνατοτήτων για την ταχύρρυθμη και ισορροπημένη ανάπτυξη των Νησιών μας, που θα αυξήσει ουσιαστικά το Περιφερειακό μας εισόδημα και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι όλες οι παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Περιφερειακό Συμβούλιο και πρωτίστως η πλειοψηφία και τα εκτελεστικά όργανα της Περιφέρειας, πέραν από κομματικές προτεραιότητες και σκοπιμότητες, θα αναλώσουν όλες τις δυνατότητες τους για την δημιουργία των απαραιτήτων προϋποθέσεων, προκειμένου μέσα από συγκλίσεις και συνθέσεις να υπάρξει προς όφελος του ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ γόνιμο και παραγωγικό έργο.


Κίνηση Επτανησίων Πολιτών
email
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις