Πρόσκοποι από την Κοζάνη στην Κεφαλονιά

Με ξεχωριστή χαρά ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο το Σάββατο 2 Αυγούστου, Ομάδα Προσκόπων από την Κοζάνη.

Ο Αρχηγός της Ομάδας Ανιχνευτών Κοζάνης κ.Ματθαίος Φίλιος συνόδεψε τους Προσκόπους στο Δημαρχείο και εξέφρασε στον κ.Κεκάτο τόσο την ικανοποίηση όλης της Ομάδας για τις φυσικές ομορφιές του Νησιού, όσο και τις ευχαριστίες του προς τη Δημοτική Αρχή για τις διευκολύνσεις που τους παρείχε κατά την παραμονή τους στο Νησί.
Ο κ.Κεκάτος, αφού συνεχάρη τους Προσκόπους για τις δραστηριότητές τους και για τις άριστες εντυπώσεις που άφησαν με την πολύ καλή συμπεριφορά τους στο Νησί, προσέφερε στον Αρχηγό δύο Τιμητικές Πλακέτες του Δήμου Κεφαλονιάς, μία για τους Προσκόπους και μία για το Δήμαρχο Κοζάνης εκ μέρους του κ.Παρίση.
Την Εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς κ.Νίκος Ανουσάκης.
Οι Πρόσκοποι ανταπέδωσαν με συμβολικά δώρα και υποσχέθηκαν σύντομα να επιστρέψουν στην Κεφαλονιά με τους Γονείς τους για διακοπές.

proskopoi1 (2)1 proskopoi1 proskopoi2 (2)1
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις