Η εξόδιος ακολουθία του αδελφού του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, Κώστα Παρίση αύριο Παρασκευή 8 Αυγούστου

Ανακοινώνεται ότι η εξόδιος ακολουθία του πολυαγαπημένου αδερφού του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση, Κώστα, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 18:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στον Αγριλιά Ερίσσου
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης εκφράζει την επιθυμία αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν υπέρ του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας«Σωτήρ».

Σε συνέχεια χθεσινής ανακοίνωσης, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς ενημερώνει ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί για όσους επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα υπέρ του Ορφανοτροφείου «ΣΩΤΗΡ» αντί στεφάνων, είναι οι ακόλουθοι:

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 315296013-33

 

ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ 683- 002101-039580

 

EUROBANK 0026 0342 68 0100699309

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και στην οικογένειά του για αυτό το απρόσμενο δεύτερο “χτύπημα” που δέχτηκε μετά τον αιφνίδιο θάνατο και του αδελφού του Κώστα.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις